TORNADO 7121 HWSY

62 990 kr
Delbetala från 5 249 kr per månad | Läs mer

Kraftfull 688 cc trädgårdstraktor med ett extra brett klippaggregat på 121 cm med tre knivar. Den kan användas med sidoutkast och mulching och är utrustad med en Honda V-Twin-motor med högt vridmoment. Lämplig för kraftigt gräs på ytor upp till 8500 m2.

Tillfälligt slut i lager

Artikelnr: 2T1945381/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2T1945381/ST1)

Produktinformation

STIGA Tornado 7121 HWSY är en imponerande arbetshäst för din gräsmatta och är utformad för att ta hand om stora gräsytor snabb och problemfritt!

Kraften ges av dess Honda GXV 630 V-twin motor på 688 cc som tack vare sin OHV-konstruktion erbjuder smidig, låg vibrationsdrift, ökat vridmoment och lägre bränslekostnader.

Ett tvåstegsluftfilter kombineras med motorns fulltryckssmörjning för att minimera komponentslitage och maximera motorns livslängd; medan en bensintank med mycket stor kapacitet på 15 liter nås enkelt via ett praktiskt externt påfyllningslock.

Tornado 7121 HWSY kan hantera den typ av utmanande terräng som skulle besegra en lägre specificerad modell.

En smart 5.5” bildskärm förser dig med tydlig och bra översikt över maskinens funktioner. Bildskärmen visar även Best cutting zone-funktionen; den optimala hastigheten för bästa klippresultat. En funktion som utformats enligt strikta tekniska specifikationer och som ger perfekt balans mellan kör- och klipphastighet.

Maskinen levereras med ett brett klippaggregat på 121 cm och tre knivar som säkerställer ett utmärkt resultat på stor yta. Tornado 7121 HWSY har en pedalmanövrerad hydrostatisk transmission som ger steglös kontroll över hastigheten (framåt och bakåt), vilket i sin tur optimerar manövrerbarheten och gör det mycket lättare att klippa och ta sig runt hinder.

Den ger även möjligheten att ställa in farthållare så du kan avlasta din fot en stund under långa klipptider tillsammans med LED-strålkastare vid arbete under sämre sikt.

Trädgårdstraktorn Tornado 7121 HWSY har två klippfunktioner och kan antingen, med mulchingfunktionen, finfördela det klippta gräset eller kasta ut gräsklippet på sidan via sidoutkastet. Den förstnämnda funktionen lämpar sig för välansade gräsmattor och den sistnämnda är perfekt för bortglömda områden med vildvuxet gräs.

En utmärkt förarkomfort och bekvämlighet ges av dess mjuka ratt, justerbara säte med armstöd, mugghållare och förvaringsfack. Andra viktiga funktioner omfattar en framaxel av gjutjärn som klarar regelbunden användning i svår terräng, en slanganslutning för enkel borttagning av smuts under klippaggregatet och antiskalperingshjul.