TORNADO 6108 HW

42 990 kr
Delbetala från 3 582 kr per månad | Läs mer

Stark och uthållig trädgårdstraktor med 108 cm brett klippaggregat med två knivar som drivs av en 635 cc ST 650 tvåcylindrig motor. Erbjuder lägen för mulching och sidoutkast som standard och maskinen är idealisk för skötsel av gräsmattor med vildvuxet gräs på upp till 7000 m2.

Tillfälligt slut i lager

Artikelnr: 2T1845481/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2T1845481/ST1)

Produktinformation

Njut av kraftfull prestanda, robust kvalitet och överlägsen mångsidighet med den senaste tekniken hos trädgårdstraktorn STIGA Tornado 6108 HW!

Kraften levereras av en ST 650 tvåcylindrig motor för att maximera effekt samt vridmoment, samtidigt som vibrationer och bränsleförbrukning minimeras.

Tornado 6108 HW sticker ut när det gäller förarkomfort. Den har justerbart säte, mjuk ratt och mugghållare, allt för att vara ett nöje att köra.

Med en robust framaxel av gjutjärn kan traktorn utan problem klara av tuffa arbetsuppgifter och kraven på regelbunden tung användning över utmanande terräng. Med hjälp av dess multifunktionella LED-display kan du också snabbt och enkelt övervaka traktorns status och viktig information.

Tornado 6108 HW har två klippfunktioner och kan antingen finfördela det klippta gräset eller kasta ut det på sidan. Den förstnämnda funktionen lämpar sig för välansade gräsmattor och den sistnämnda är perfekt för bortglömda områden med vildvuxet gräs.

Den hydrostatiska transmissionen som steglöst justeras med hjälp av fotpedalen gör traktorn lätt att manövrera runt hinder och det förstärkta, 108 cm breda klippaggregatet med dubbla knivar har en slanganslutningspunkt för enkel rengöring av smuts.

Andra viktiga funktioner omfattar en främre stötfångare, LED-strålkastare för säker körning vid sämre ljusförhållanden samt stora 20” hjul för bra grepp.