ESTATE 9122 WX

109 900 kr
Delbetala från 9 158 kr per månad | Läs mer

En kraftfull trädgårdstraktor med en högeffektiv tvåcylindrig Honda GXV 690-motor, ett brett 122-centimeters klippaggregat med två knivar och en rymlig 360-liters gräsuppsamlare. Perfekt för krävande klippning och uppsamling på gräsmattor på upp till 9 000 m². Multiclipkit finns som tillval.

Artikelnr: 2T1535381/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2T1535381/ST2)

Produktinformation

STIGA Estate 9122 WX är en mycket avancerad trädgårdstraktor som passar perfekt för stora gräsmattor med sluttningar och annan utmanande terräng tack vare extra bred klippbredd på 122 cm och fyrhjulsdrift. Perfekt för krävande klippning och uppsamling på gräsmattor på upp till 9000 m².

Kärnan i den här maskinen är en högpresterande tvåcylindrig Honda 690 GXV-motor på 688 cc med bränslebesparande och utsläppsreducerande OHV-teknik, jämn drift med låga vibrationsnivåer och överlägset vridmoment.

Estate 9122 WX har hydrostatisk transmission som optimerar styrningen och manövreringen med hjälp av steglös, pedalmanövrerad hastighetsreglering (farthållarfunktionen gör att du kan vila foten vid behov).

Två synkroniserade knivar ger perfekt slutresultat, utan missade grässtrån. Det elektromagnetiska kraftuttaget gör det enkelt att aktivera knivarna.

Estate 9122 WX har nio förinställda klipphöjder och tre klipplägen (uppsamling, mulching och bakutkast). Det gör den mycket anpassningsbar och passande för en rad olika gräsförhållanden.

Den har en upphöjd ratt och ett säte med armstöd för utmärkt förarkomfort och en smart 5.5″ widescreendisplay som visar användbar information om viktiga driftparametrar.

Andra funktioner som visar kvaliteten på den här maskinen är en robust stötfångare som skyddar fronten vid oavsiktliga påkörningar och en ny huv som förbättrar luftintaget, vilket i sin tur maximerar prestandan. Batteriladdare, främre stötfångare och multiclip kit säljs separat.