Tornado 7108e

80 900 kr
Delbetala från 6 742 kr per månad | Läs mer

Att klippa i stora trädgårdar är en trevlig upplevelse med STIGA Tornado. Den första helelektriska traktorn ger dig smidig, tyst och exakt klipprestanda. En knapptryckning för att starta. En knapptryckning för att justera klipphöjden. Drivs av ett hållbart, inbyggt STIGA ePower-batteri för gräsmattor på upp till 7500 m².

Artikelnr: 2T1270481/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2T1270481/ST2)

Produktinformation

Drivs av ett inbyggt STIGA ePower-batteri som klarar av att klippa gräsmattor på upp till 7500 m² – enkelt, tyst och bekvämt. Den unika elektriska STIGA-drivlinan och One Pedal Drive-systemet ger en robust traktor som är smidig att hantera under långa arbetspass, på mycket stora ytor.

Helelektrisk innebär att du slipper besvärliga reglage – bara enkla knappar på den elektroniska instrumentpanelen. Kom igång med bara en knapptryckning. Med ytterligare en knapptryckning kan du växla mellan STIGAs tre smarta klipplägen – inklusive Eco som använder 40 % mindre energi. För att uppnå bästa klippresultat, växla mellan sju elektriska klipphöjder – gå från lägsta till högsta på bara fem sekunder. Två patenterade STIGA-knivmotorer ger dig förstklassiga resultat och det extra breda klippaggregatet (108 cm) innebär färre turer fram och tillbaka i trädgården – vilket sparar både tid och batterikraft.

För ytterligare användarvänlighet och trygghet är STIGA Tornado utrustad med ett innovativt STIGA Vehicle Management System (VMS), som konstant utför diagnoser, registrerar data och kommunicerar med STIGA.GO-appen. Du kan kontrollera maskinens parametrar på mobilen i realtid. Se hur du optimerar din klippeffektivitet, hur mycket av gräsmattan som är kvar att klippa och till och med vilken tid du bör återvända hem innan batteriet tar slut.

För extra bekvämlighet kan klippaggregatet enkelt rengöras med en vattenslang tack vare IP65-skydd av knivmotorn. Du slipper byta tändstift, luftfilter och olja. Klipp och ladda på endast 3,5 timmar. Och du kan vara säker på att STIGA ePower-batterierna har testats under extrema förhållanden för att leverera marknadsledande klipprestanda även efter 500 laddningscykler.