Swift 372e

39 990 kr
Delbetala från 3 332 kr per månad | Läs mer

Förenkla komplicerad skötsel av gräsmattan med STIGA Swifts exceptionella manövrerbarhet och kompakta utformning. Vår lätta klippare drivs av fyra delbara STIGA ePower-batterier och hjälper dig att tackla en rad klipparbeten under hela säsongen.

Artikelnr: 2T0250481/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2T0250481/ST1)

Produktinformation

Att klippa gräsmattan ska vara lätt, inte jobbigt. STIGA Swift är bara 73,5 cm bred och har en yttre svängradie på 1,62 m. Den gör att du lätt kan ta dig genom smala passager och runt blomsterrabatter för att göra trädgården snygg och prydlig på nolltid. Och eftersom den använder den senaste STIGA ePower-batteritekniken slipper du avgaser, vibrationer och ljud – och håller grannarna nöjda.

Vart och ett av de fyra STIGA ePower-batterierna är intelligent synkroniserat för att öka klipprestanda och drifttid samt bevara batteriets skick så att du kan förlita dig på dem länge. De är också delbara så att du samtidigt kan arbeta med andra STIGA ePower trädgårdsredskap i 500-, 700- och 900-serien. Swift fortsätter klippa med tre batterier och köra med bara två.
Dessutom är den utformad för alla nivåer av klippningar. Sätt dig i sitsen, tryck på startknappen och kör i väg. Den låga tyngdpunkten och lätta styrningen gör även de svåraste klippningarna till ett enkelt jobb. Och den avancerade ergonomin håller dig bekväm och säker i varje sväng.

Välj mellan tre olika klipphastigheter beroende på arbetsuppgift med STIGAs nya smarta klippläge. De motroterande knivarna fungerar intelligent med det omdesignade klippaggregatet för ett bättre snitt, medan aggregatets nya blandning av polypropen och stötdämpande tillsatser ökar luftflödet, vilket ger kraftfullare gräsuppsugning och tystare klippning. Gräset förs direkt från knivarna till uppsamlingspåsen genom en dold tunnel där det samlas upp och packas mer effektivt.

Anslut till STIGA.GO-appen för att kontrollera instrumentpanelen i realtid och se hur mycket laddning som återstår. Eller schemalägg den mest energieffektiva tiden för att ladda batterierna när du är klar för dagen, tack vare STIGAs funktion för smart laddning.