Estate 798e

83 900 kr
Delbetala från 6 992 kr per månad | Läs mer

Du slipper reglage och mekaniska underhåll. STIGA Estate är den första helelektriska traktorn och når nya nivåer av effektivitet, komfort och bekvämlighet. En knapptryckning för att starta. En knapptryckning för att justera klipphöjd eller hastighet. Och en knapptryckning för att tömma ut gräset. Drivs av hållbara STIGA ePower-batterier för gräsmattor på upp till 7000 kvm m²

Artikelnr: 2T2800481/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2T2800481/ST2)

Produktinformation

En knapptryckning för att starta. En knapptryckning för att justera klipphöjden eller knivhastigheten. Och en knapptryckning för att tömma uppsamlaren – på sju sekunder. STIGA Estate 798e är den första helelektriska traktorn som tar bekvämlighet och komfort till en helt ny nivå. Hållbart, inbyggt STIGA ePower-batteri gör att du kan klippa i upp till 110 minuter eller en yta på upp till 7000 m², medan spakar och reglage har ersatts av en enklare elektronisk instrumentpanel. Allt styrs med dina fingrar.

Den unika elektriska STIGA-drivlinan och One Pedal Drive-systemet ger dig en trädgårdstraktor som är enkel att manövrera i stora trädgårdar.
Dra nytta av intelligent klipprestanda med STIGAs nya smarta klippläge. Växla mellan tre olika knivhastigheter beroende på arbetsuppgiften: Boost, Standard eller Eco (som använder 40 % mindre energi). Det finns också sju elektriska klipphöjder med kontinuerlig justering från högsta till lägsta på bara fem sekunder – för exakta resultat, förstärkta av två patenterade STIGA-knivmotorer. Samtidigt utför STIGA Vehicle Management System (VMS) konstant diagnostik, registrerar data och kommunicerar med STIGA.GO-appen – så att du kan kontrollera klippeffektivitet och körtid när du arbetar.

Tystare och effektivare än en motsvarande bensindriven modell – du slipper byta tändstift, luftfilter och olja och du kan klippa samt ladda den på bara 3,5 timmar. STIGA ePower-batteriet testas under extrema förhållanden för att leverera marknadsledande klipprestanda även efter 500 laddningscykler (vilket innebär nästan 10 års veckoanvändning, om underhåll och laddning utförs enligt instruktionsboken). För extra bekvämlighet kan klippaggregatet enkelt rengöras med en vattenslang tack vare IP65-skydd av de patenterade STIGA-knivmotorerna.
Batteriladdare, främre stötfångare och multiclip kit säljs separat.