ST 300e

3 190 kr
Delbetala från 266 kr per månad | Läs mer

Du kan enkelt skotta bort nysnö (med ett djup på upp till 15 cm) från uppfarten, terrassen och trappan – även vid -20 °. Snöskyffeln är kompakt, lätt och bekväm att använda och drivs av ett STIGA 48 V -batteri. Få jobbet gjort snabbt – med ett bra resultat!

Artikelnr: 2S1330101/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2S1330101/ST1)

Produktinformation

Att skotta snö ska vara enkelt och smidigt! Vår nya batteridrivna snöskyffel tar snabbt bort snö (med ett snödjup på upp till 15 cm) från uppfarten, terrassen och trappan. Placera enkelt batteriet i det stänkskyddade batterikonsolen, lägg en hand på handtaget och tryck på ON / OFF -knappen för att starta. Teleskopskaftet gör att du kan justera höjden på snösskyffeln efter dina önskemål. Utkastet på snöskyffeln är också justerbart, så att du kan ändra riktningen på dit snön kastas. På så sätt kan du skotta snö mycket nära dörröppningar eller tomtgränser utan att oavsiktligt skotta snö över till grannens trädgård eller terrass.

Tack vare att snösskyffeln drivs av ett STIGA ePower 48V batteri, får du bra resultat med minimalt ljud, vibrationer och underhåll -även vid låga temperaturer (ner till -20 grader). När vintern är över och vi går in i en varmare säsong kan du enkelt använda samma batteri för att driva andra trädgårdsprodukter i STIGA 5- och 7-serien. Tack vare sin kompakta design kan den batteridrivna snöskyffeln enkelt förvaras i skjulet eller garaget.