Stig-A 3000

46 990 kr
Delbetala från 3 916 kr per månad | Läs mer

Möt produktfamiljen Stig-A, en ny generation robotgräsklippare från STIGA. Alla modeller i produktfamiljen är utrustade med STIGAs patenterade AGS-teknik (Active Guidance System) som inte har några signalblockeringar och gör det möjligt för Stig-A-gräsklipparen att säkerställa oavbruten signal och ojämförlig noggrannhet genom att planera sessioner i förväg. Stig-A 3000 är utformad och konstruerad för att förutsäga det som andra robotgräsklippare inte klarar av och klipper intelligent upp till 3000 m² – på bara två arbetscykler per dag.

Artikelnr: 2R9102028/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2R9102028/ST1)

Produktinformation

Stig-A 3000 är utformad och utvecklad med noggrannhet och är den enda robotgräsklipparen med den unika STIGA-patenterade AGS-tekniken (Active Guidance System). Andra autonoma gräsklippare kan förlora signalen eller påverkas av hinder i tätbebyggda områden, vilket betyder att du t.ex. kan behöva starta om maskinen för att få jobbet klart. Stig-A-robotgräsklipparen gör mer än att bara fånga upp 4G- och GPS-signaler – den memorerar signalkvaliteten vid olika tider på dagen och planerar intelligent framåt för bästa resultat.

Stig-A 3000 vet exakt när, var och hur gräsmattan ska klippas för hållas frisk – och ger dig och din familj tid att njuta av trädgården. Den första installationen kan utföras av en STIGA-återförsäljare. Om trädgårdslayouten skulle ändras behöver du bara öppna STIGA.GO-appen och lära roboten de nya detaljerna.

Stig-A 3000 är utrustad med det hållbara STIGA ePower-batteriet och kan på ett tillförlitligt sätt klippa upp till 3000 m² gräsmatta på bara två klippcykler om dagen, vilket ger dig gott om oavbruten tid på gräsmattan och ett friskare gräs.
Tack vare STIGA ePower i kombination med RTK AGS-tekniken baserad på en 4G-signal, kan Stig-A upprätthålla noggrannhet på platsen och planera den mest metodiska klippningen och tidseffektiva rutten. Resultatet är en aldrig tidigare skådad klippningseffektivitet när det gäller tid och kvalitet, på bara två klippcykler om dagen.

Varje del av Stig-A har noggrant utvecklats: Sex vassa pivotknivar monterade på en knivtallrik som roterar med 2400 varv/min för ett optimalt klippresultat. Eftersom knivarna kan rotera fritt är det inga problem om de kommer i kontakt med fasta föremål. Knivarna är smidda av en specifik metallegering som bibehåller den vassa eggen. Om knivarna blir utslitna är det lätt att byta ut dem på knivtallriken.

Ställ in tider och zoner som Stig-A 3000 ska undvika och lär roboten exakt när och var den ska klippa. Eller integrera med din röstassistent för att ge gräsklipparen röstkommandon.

Ett paket med 1800 timmar dataöverföring ingår i roboten så att den kan arbeta och vara ansluten under två hela säsonger.