Stig-A 1500

33 490 kr
Delbetala från 2 791 kr per månad | Läs mer

Vi presenterar produktfamiljen Stig-A robotgräsklippare som alla är utrustade med STIGA AGS-system (Active Guidance System), en patenterad teknik som inte har några signalblockeringar och gör det möjligt för STIGA robotgräsklippare att planera sessioner i förväg, för att säkerställa oavbruten signal och ojämförlig noggrannhet. Stig-A är utformad och konstruerad för att förutsäga det som inte andra robotar kan och klipper smart. Så att du kan njuta av din gräsmatta varje gång du går ut.

Artikelnr: 2R7102028/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2R7102028/ST1)

Produktinformation

Stig-A 1500 är konstruerad för absolut noggrannhet och är den enda robotgräsklipparen med den unika STIGA-patenterade AGS-tekniken (Active Guidance System). Andra autonoma gräsklippare kan förlora signalen eller påverkas av hinder i tätbebyggda områden, vilket betyder att du t.ex. kan behöva starta om maskinen för att få jobbet klart. Stig-A 1500 kan förutsäga GPS-signalkvaliteten vid olika tider på dygnet och planerar intelligent framåt för att säkerställa att den kan klippa oavbrutet när signalen är som starkast.

Stig-A 1500 vet exakt när, var och hur gräsmattan ska klippas för hållas frisk – och ger dig och din familj tid att njuta av trädgården. Installationen är helt virtuell, vilket innebär att arbetsytan kan ställas in via appen. Be din återförsäljare om råd inför den första installationen. Om din trädgårdslayout skulle ändras behöver du bara öppna STIGA.GO-appen och lära Stig-A 1500 de nya detaljerna – allt via appen.

Stig-A 1500 är utrustad med det hållbara STIGA ePower-batteriet och kan på ett tillförlitligt sätt klippa upp till 1500 m² gräs på bara två klippcykler om dagen, vilket ger dig gott om oavbruten tid på gräsmattan och ett friskare gräs.
Tack vare STIGA ePower i kombination med RTK AGS-tekniken baserad på en 4G-signal, kan Stig-A upprätthålla noggrannhet på platsen och planera den mest metodiska klippningen och tidseffektiva rutten. Resultatet är en aldrig tidigare skådad klippningseffektivitet när det gäller tid och kvalitet, på bara två klippcykler om dagen.

Om du kopplar av i trädgården medan Stig-A 1500 är upptagen med att klippa, håller den utmärkta ljudisoleringen motorljudet inuti maskinen. Eller om du har gäster kan du använda appen för att ställa in vilka områden gräsklipparen ska undvika under vilka tidpunkter. När det gäller underhåll och rengöring kan den robusta yttre kåpan enkelt avlägsnas utan verktyg och rengöras med en trädgårdsslang.

Ett paket med 900 timmar dataöverföring ingår i roboten så att den kan arbeta och vara ansluten under en hel säsong.