STIGA A 1500

33 490 kr
Delbetala från 2 791 kr per månad | Läs mer

STIGA kabelfria robotgräsklippare fungerar utan begränsningskabel. Installationen är virtuell och robotens arbetsområde kan anpassas när som helst. Tack vare den patenterade AGS-tekniken kan roboten intelligent planera sina klippcykler. Hantera enkelt din robot från STIGA.GO-appen.

Artikelnr: 2R7102028/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2R7102028/ST1)

Produktinformation

STIGA A 1500 är utvecklad för att klippa med hög klippeffektivitet och är den enda kabelfria robotgräsklipparen som använder STIGAs unika patenterade Active Guidance System (AGS)-teknik. STIGAs kabelfria robotgräsklippare A 1500 kan förutsäga GPS-signalkvaliteten vid olika tider på dygnet och kan därför intelligent planera sina klippcykler.
Installationen av STIGA A 1500 är helt virtuell, vilket innebär att robotens arbetsområde kan ställas in via appen – fråga din återförsäljare om råd vid den första installationen. Om din trädgårdslayout skulle ändras, behöver du bara öppna STIGA.GO-appen, och modifiera installationen – allt via appen.

STIGA A 1500 drivs av vårt högpresterande STIGA ePower-batteri och kan klippa upp till 1500 kvm på så lite som två klippcykler om dagen. Nästa arbetspass kommer alltid att påbörjas där det förra slutade, så att roboten kan ta hand om hela arbetsytan genom att klippa olika zoner. För att få en välmående gräsmatta rekommenderar vi att du bara schemalägger 2 klippcykler om dagen; men schemaläggningen är helt flexibel och upp till dig och dina behov.
”Vår kabelfria robotgräsklippare är tystgående, tack vare den utmärkta ljudisoleringen. Den är så tyst att du knappt märker av att den är där. För de dagar när du har bjudit över vänner på trädgårdsfest kan du använda robotens ””stay away””-funktion för att tala om för robotgräsklipparen vilka områden den ska undvika.

När roboten behöver underhåll och rengöring kan den robusta klippkåpan enkelt tas bort utan verktyg och säkert rengöras med en trädgårdsslang.

Den kabelfria robotgräsklipparen STIGA A 1500 levereras med ett 750 timmars datapaket (för användning inom det första året) som gör att roboten kan utföra sitt arbete. När det medföljande datapaketet är slut köps fler arbetstimmar separat, via appen.

**Robotens teknik bygger på datakommunikation mellan STIGA Cloud och roboten. Abonnemangsavgiften är obligatorisk för att kunna använda STIGA A 1500 och beror på mängden data som används.