Twinclip 950 V

10 990 kr
Delbetala från 916 kr per månad | Läs mer

Byggd för att ge tillförlitlig motoreffekt för tung klippning. Utformad för att avge mindre utsläpp, vibrationer och ljud för en bekvämare klippning. Denna självgående OHV-bensingräsklippare på 196 cc har STIGA Autochoke för överlägsen startbarhet samt Twinclip-kniv och fyra klipplägen för perfekta resultat varje gång.

Artikelnr: 294513048/ST1 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (294513048/ST1)

Produktinformation

Om du letar efter en kraftfull, självgående gräsklippare som hanterar stora trädgårdar och ojämn mark med lätthet, är STIGA Twinclip 950 V ett utmärkt val . Den pålitliga ST 200-motorn på 196 cc har STIGA Autochoke och är den mest kraftfulla bensingräsklipparen i 9-serien. Den överliggande ventilen (OHV), klippkåpan i galvaniserat stål och den kraftiga transmissionen i aluminium arbetar tillsammans för att hålla utsläpp, ljud och vibrationer på en låg nivå. Och som en extra säkerhetsåtgärd förhindrar startknappen oavsiktlig start.

Allt med denna gräsklippare är utformat för att göra arbetet bekvämare och säkerställa klippning av hög kvalitet. Det ergonomiska styret är helt justerbart – ändra det enkelt till rätt läge via de tre praktiska fasta lägena. Den dubbelverkande Twinclip-kniven – utformad, konstruerad och patenterad av STIGA – effektiviserar klippningen och uppsamlingen. Och för att passa den kommande arbetsuppgiften gör det mångsidiga 4-i-1-klippsystemet att du kan välja mellan uppsamling-, bak- eller sidoutkast eller multiclip med hjälp av den medföljande multiclippluggen.

Klippbredden på 48 cm hjälper dig att klippa gräsmattan på ett effektivt sätt, medan den främre stötfångaren skyddar klippkåpan från skador. Justera enkelt klipphöjden mellan de sju olika lägena med hjälp av det centralt placerade reglaget. Och om du använder dig av uppsamlingsfunktionen gör STIGAs patenterade one-motion-system att det bara krävs en hand för att ta bort och snabbt sätta tillbaka uppsamlaren. När det sedan är dags att förvara Twinclip 950 V viker du ihop styret helt för kompakt förvaring.