HT 525

2 990 kr
Delbetala från 249 kr per månad | Läs mer

Med sin lätta motor och ergonomiska design är bensinhäcksaxen HT 525 den perfekta kombinationen mellan hög prestanda och enkel manövrerbarhet. Dess dubbelhärdade 60 cm hårda svärd ger den styrka och precision som behövs för tuffa arbetsuppgifter. Innovativa funktioner som flerpunkts-antivibrationsfjädersystemet hjälper till att minska belastningen på dina händer och armar.

Artikelnr: 252421008/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (252421008/ST2)

Produktinformation

HT 525 är den senaste högpresterande bensinhäcksaxen i STIGAs Experience-sortiment. Dess lätta men kraftfulla motor driver det dubbelverkande 60 cm diamantlaserslipade svärdet – som kan nå en klipphastighet på 3000 spm. Och eftersom den är så lätt att använda kan du vara säker på att uppnå en konsekvent och exakt klippning. Flerpunkts-antivibrationssystemet säkerställer också att maskinen känns bekväm att använda – oavsett hur länge du arbetar.

HT 525 är redo att börja jobba när du är det, med ett lättstartat system och en enkel på/av-knapp. Det
ergonomiska styret med mjukt grepp roterar i tre lägen för bekvämare vertikal och horisontell klippning. Underhållet sker också snabbt och enkelt tack vare den verktygsfria åtkomsten till luftfiltret. Och när du behöver
slipa svärdet är det enkelt att ta bort skyddet. När jobbet är klart kan du enkelt lägga undan din HT 525 tills du behöver den nästa gång.