Estate 598

45 900 kr
Delbetala från 3 825 kr per månad | Läs mer

Kompakt, högpresterande trädgårdstraktor med ett 98 cm brett klippaggregat med två knivar och en rymlig 240-liters uppsamlare. Drivs av en encylindrig STIGA-motor med antivibrationssystem. Lämplig för trädgårdar upp till 4500 m².

Artikelnr: 2T2620481/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (2T2620481/ST2)

Produktinformation

STIGA Estate 598, med sin högeffektiva STIGA ST 500-motor på 452 cc och klippaggregatet på 98 cm imponerar traktorn när det gäller kraft och prestanda. Klippaggregatet på 98 cm på Estate 598 har två knivar som arbetar tillsammans för att ge ett fläckfritt resultat utan att missa ett enda grässtrå. Det klippta gräset kan antingen samlas upp i den rymliga 240-litersuppsamlaren, spridas ut på gräsmattan via ett bakutkast eller finfördelas och spridas ut på gräsmattan där det kan förmultna och fungera som organiskt gödningsmedel.
Estate 598 är lättmanövrerad, tack vare pedalen och den hydrostatiska transmissionen som kan varieras steglöst möjliggörs säkra och exakta undanmanövrer runt träd, buskar och andra hinder i trädgården.
Antiskalperingshjulen förhindrar att klippaggregatets hörn orsakar märken på gräsmattan när du svänger på ojämn mark. Slanganslutningen gör att du snabbt och enkelt kan avlägsna smuts från undersidan av klippaggregatet. Estate 598 är mycket mångsidig tack vare de tre olika klippmetoderna. Den har dessutom sju olika klipphöjder i intervallet 25–80 mm för att kunna anpassas efter gräsets höjd.
Trädgårdstraktorn är utrustad med kraftfulla och energieffektiva LED-strålkastarna underlättar arbetet under dåliga ljusförhållanden, en upphöjd ratt som ger utmärkt förarkomfort och en bekväm elektromagnetisk knivinkoppling. Batteriladdare, främre stötfångare och multiclip kit säljs separat.
Och STIGA klassiska ratt för ergonomisk körning