BC 730 B

3 390 kr
Delbetala från 282 kr per månad | Läs mer

Förvandla röjningen till ett nöje med denna robusta hjälpreda i trädgården. Gräsröjaren 730 B har smart teknik i kombination med en kraftfull 1,0 kW-motor. Dra nytta av längre och bekvämare arbetspass med välbalanserat dubbelhandtag – för bättre viktfördelning och extra kontroll.

Teknisk Specifikation (283221008/ST1)

Produktinformation

Den bensindrivna gräsröjaren STIGA 730 B har en kraftfull motor på 25,4 cc, 43 cm klippbredd och dubbelhandtag för ökad kontroll och manövrerbarhet. Denna gräsröjare är konstruerad för komfort och gör det lätt att rensa bort kraftig vegetation med hastighet och precision.

Komplett med två olika klipplägen: Den högpresterande tretandade ARC-klingan är utformad för att hantera extra kraftig vegetation, och Bump & Work-trimmerhuvudet med nylontråd är perfekt för att trimma mjukare gräs. Bump & Work-trimmerhuvudet med nylontråd har konstruerats för maximal effektivitet vilket ger smidig trimning med endast korta avbrott när du behöver ny trimmertråd. Du behöver bara trycka trimmerhuvudet mot marken för att släppa ut tråden i stället för att krångla med olika verktyg. Med den rörelsen släpper du automatiskt ut den mängd trimmertråd som behövs och du kan fortsätta trimma och behålla fokus på arbetsuppgiften.

Gräsröjaren levereras med en enkelsele så att du kan arbeta bekvämt med vikten jämnt fördelad mellan axel och höft. Vi rekommenderar att du använder hörselkåpor och handskar. Det extra greppet på dubbelhandtaget fungerar utmärkt tillsammans med våra vibrationsdämpande och greppsäkra skyddshandskar.

Arbeten som tidigare varit svåra blir smidigare. Den kraftfulla motorn sköter det hårda arbetet och du kan njuta av arbetsuppgiften.