PS 900e

4 690 kr
Delbetala från 391 kr per månad | Läs mer

Håll höga träd i perfekt form med PS 900e-stångsåg. Den kraftfulla borstlösa 48 V-motorn på 500 W driver kvalitetskedjan som kapar grenar, så högt som upp till 4 m på ett snabbt, smidigt och enkelt sätt. Används med STIGA 9-seriens batterisele som balanserar batterivikten, vilket säkerställer att komforten är hög även under långa arbetspass.

Artikelnr: 279710048/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (279710048/ST2)

Produktinformation

Byggd för kraft och precision. Designad för balans och komfort. Med den 65 cm långa teleskopiska förlängningsriggen når STIGA PS 900e stångsåg med lång räckvidd enkelt upp i träd och häckar upp till 4 meter. Det mjuka gummigreppet säkerställer bekväm och säker hantering. Och precis som våra andra produkter i STIGA 9-serien levereras denna stångsåg med BH 900e-batterisele som bär de två 48 V 7,5 Ah-batterierna. Helt justerbar till din längd och snabb att ansluta till produktens selkrok. Långa arbetspass känns mindre ansträngande för armarna.

Den slitstarka borstlösa motorn på 500 W som är inrymd inuti motorkåpan driver den högpresterande kedjan. Du kan också växla mellan två hastigheter genom att använda knappsatsen på kontrollpanelen. Om du vill såga snabbare med mindre motstånd väljer du 20 m/s och för att spara batterikraft sänker du till 16 m/s. Om kedjespänningen behöver dras åt eller släppas efter finns det en lättåtkomlig skruv framtill på 10-tums svärdet.

När det gäller säkerhetsfunktioner kan du vara säker på att oavsett hur högt du arbetar eller hur lång tid arbetet tar, kommer motorns skyddsmekanism att förhindra överhettning och överbelastning. Och för att säkerställa perfekta resultat varje gång, särskilt med böjda grenar, finns det en stötfångare bakom svärdet som du kan luta dig mot för extra stöd och stabilitet.