BL 100e Kit

1 490 kr

Kompakt, lätt och alltid redo att städa bort löv och annat skräp från trädgårdsmöbler,
uteplatsen och till och med bilen! Med det kraftfulla 20 V 4Ah-batteriet kan den batteridrivna lövblåsen
enkelt rengöra små och trånga utrymmen. Sätt bara fast det kortare blåsröret för att få ett
starkt lufttryck, exakt där och när du behöver den

Artikelnr: 271504108/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (271504108/ST2)

Produktinformation

När du vaknar och upptäcker att trädgårdsmöblerna är täckta av nedfallna löv. Krukor har vält omkull av vinden och spridit jord och grus över hela uteplatsen och trapporna. Och blöta löv har fastnat på bilens vindruta. För alla typer av utomhusstädning är vår snygga och kompakta batteridrivna lövblås det snabba och enkla svaret.
Utformad med ett mjukt handtag och väger bara 1,7 kg, så kommer inte dina armar och händer bli trötta heller. Och på endast en laddning ger STIGA ePower 20 V-batteriet en arbetstid på upp till 40 minuter vid normal hastighet och upp till 20 minuter med ökad hastighet – beroende på vilket som passar bäst för skräpets typ och mängd. Eftersom den är batteridriven slipper du avgaser, ljud och vibrationer.
Klicka på snabblåsknappen för att lossa blåsröret, vilket ger dig möjlighet att växla till det kortare blåsröret som ingår i kitet. Fäst det bara på produkten och ta dig runt trånga områden och svåråtkomliga ställen, till exempel springor i bordsskivan som är fulla av smulor från gårdagens popcorn eller grillfest. När det sedan är dags att ställa undan
lövblåsen, monterar du bort blåsröret, och den är redo för förvaring tills nästa arbetspass.