HT 100e Kit

1 490 kr

Denna batteridrivna häcksax är kraftfull, exakt och säker och gör att din trädgård snabbt och enkelt kan formas. Utrustad med ett ePower20V 2Ah-batteri, utvecklat och testat av STIGA i Italien, ger den 40 minuters oavbruten klippning på en enda laddning. Med det härdade stålsvärdet med tandavstånd på 18 mm klipper den enkelt genom buskar och grenar från alla vinklar.

Artikelnr: 271302108/ST2 Kategorier: ,

Teknisk Specifikation (271302108/ST2)

Produktinformation

HT 100e Kit (inklusive 2,0 Ah batteri) är en batteridriven häcksax som gör det lätt att arbeta med tuffa trädgårdsarbeten. Utan kablar som hamnar i vägen kan du tillsammans med det 55 cm långa dubbelsidiga svärdet klippa häckar och buskar med precision.
Det medföljande 20V-batteriet ger dig 40 minuters arbetstid på en enda laddning och får maskinen tystare än en vanlig bensindrivnen häcksax och med 18 mm tandavstånd kan du klippa medium-tjocka grenar. För extra komfort har den här batteridrivna häcksaxen ett justerbart handtag med soft grip som kan rotera 180 ° för att nå besvärliga områden med komfort. Säkerhetsbrytaren med tvåhandsfattning gör att du alltid arbetar tryggt och säkert. Det inbyggda spetsskyddet förhindrar repor på väggar och omgivning och en upphängningsögla gör häcksaxen smidig att förvara.