SBC 646 F

6 790 kr
Delbetala från 566 kr per månad | Läs mer

Den bensindrivna ryggröjaren SBC 646 F gör arbetet enkelt och bekvämt även vid tuffa och utmanande miljöer. Den robusta selen gör att du kan bära den 2 hk starka motorn på ryggen och det mjuka loop handtaget gör det lättare att komma in i trånga utrymmen och trimma i perfekt vinkel. SBC 646 F styra av ett avancerat elektroniskt motorhanteringssystem som automatiskt justerar tändningstiden och bränsletillförseln, vilket ger dig frihet att koncenterar dig på trimning.

Teknisk Specifikation (283423008/ST1)

Produktinformation

Den bensindrivna ryggröjaren SBC 646 F tar enkelt hand om grovt och överväxt gräs. Designad för att underlätta ditt arbete på alla sätt hjälper dess robusta justerbara ryggsele till att skapa ett mer balanserat, ergonomiskt och säkert utförande. Dessutom har den en flexibel transmissonsaxel och loop handtag vilket gör det enkelt att trimma även i trånga utrymmen och runt hinder och stötdämpare nära handtaget minimerar vibrationerna.
Behöver du snabbt koppla loss riggen från motorn drar du i sprinten. Medan du arbetar säkerställer det innovativa Electronic Engine Management-systemet (EEM) att SBC 646 F fungerar effektivt genom att automatiskt justera hur mycket bränsle som behövs baserat på motorns hastighet och temperatur. Tillsammans med en professionell transmission som styr Tecomec-tråd och den 3-tandade röjklingan, kan du vara säker på ett utmärkt resultat vid varje användning.