GT 730 A

2 790 kr
Delbetala från 232 kr per månad | Läs mer

STIGA grästrimmer GT 730 A tacklar svåra kanter med kraft, hastighet och precision. Denna välbalanserade bensintrimmer passar bäst för mjukt gräs och gör svårklippta områden lätta att nå och snabba att snygga till. Den kompakta designen gör den lätt att förvara medan den kraftfulla 1,0 kW-motorn säkerställer snabbt genomförande av arbetsuppgifterna.

Teknisk Specifikation (283210108/ST1)

Produktinformation

När du är klar med klippningen och det är dags att ta hand om kanterna trimmar STIGA GT 730 A snabbt och effektivt, så att du får mer tid att njuta av din trädgård.

Grästrimmern är välbalanserad och levereras med en enkelsele så att du kan arbeta bekvämt med vikten jämnt fördelad mellan axeln och höften. Vi rekommenderar att du har på dig hörselkåpor och handskar när du använder grästrimmern. Greppet på enkelhandtaget fungerar utmärkt tillsammans med våra vibrationsdämpande och greppsäkra skyddshandskar.

Den högpresterande bensinmotorn på 25,4 cc ger 1,0 kW effekt, vilket gör att du kan trimma snabbt med minimal ansträngning. Bump & Work-trimmerhuvudet med nylontråd har konstruerats för maximal effektivitet vilket ger smidig trimning med endast korta avbrott när du behöver ny trimmertråd. Du behöver bara trycka trimmerhuvudet mot marken för att släppa ut tråden i stället för att krångla med olika verktyg. Med den här rörelsen släpper du automatiskt ut den mängd trimmertråd som behövs och du kan fortsätta trimma och behålla fokus på arbetsuppgiften.

Grästrimningen blir klar på nolltid och du får mer tid och möjlighet att njuta av din välskötta trädgård.